måndag 20 maj 2013

Veckans träning (v. 20)


Japp, ännu en vecka har gått, vilket innebär att vi är ännu en vecka närmare Tjejvättern. Förra veckan blev en salig mix, inte riktigt så mycket cykling som jag hade hoppats på dock:

Måndag: Cykla 1 mil (ca 30 min) + Casall T.O.D. "Shoulder shape" (15 min)
Tisdag: "The Run", springa 5 km (29:40)
Onsdag-Torsdag: Vila
Fredag: Casall T.O.D. #2 "Shoulder Shape" (15 min)
Lördag: Casall T.O.D. #5 "Butt Shape" (15 min)
Söndag: Springa, uppvärmning jogg 10 min, därefter 6 x trapp/backintervaller, avsluta med jogg 15 min (35 min)

Förra veckans höjdpunkt var tisdagen och årets första löptävling. Samma dag som loppet gick av stapeln låg det en nummerlapp till Vår Ruset hemma i brevlådan. Jag behöver de där "sparkarna i baken" för att fortsätta snöra på mig skorna och ge mig ut i spåret. Maj månad är full av åtaganden och festligheter, så det blir till att pussla för att få ihop träningstimmarna. Vi toppar dessutom den här veckan med en dos vattkoppor på Jullan - det ingick inte riktigt i planeringen. :)

3 kommentarer:

Monica sa...

Butt shape. Jo, jag tackar jag! (Jag tror det är kört för mig...)

Emma sa...

Vad duktig du är som lyckas hålla på träningen! Jag kämpar också på, men är inte riktigt lika flitig som du.

Följer din blogg sedan ett par månader då jag "snubblade" över den när jag satt och läste om familjer som varit i Thailand en längre tid. Er thaimout verkar ha varit fantastisk! Vi ska åka i vinter, men "bara" i två månader.

Annika/Resfredag sa...

Monnah, det är aldrig för sent!
Emma, alltid lika kul att få ett ansikte på statistiken. Vilket underbart äventyr ni har framför er med Thailand! Lycka till med all planering!