söndag 19 maj 2013

Lyckliga i alla sina dagar

Medan resten av svenska befolkningen under gårdagen satt bänkade framför Hockey-VM och/eller Melodifestivalen, befann jag och Tobias oss på bröllop, lyckligt ovetande om diverse resultatlistor.


Bröllopet hölls i Mellösa kyrka, en bit utanför Flen.  


Sorry Prinsessan Madeleine, jag är inte alls säker på att du tar hem titeln "Årets vackraste brud 2013".


Själva bröllopsfesten hölls på Yxtaholms Slott. Lyx, flärd och sagolika omgivningar - vilket drömställe!


Bröllopsmiddagen gjorde ingen besviken, allra minst mig.


Tänk att få glida runt i ett sådant här vrålåk...


Alltså, jag kan mycket väl tänka mig att bli slottsägarinna. Äta fyrarätters, dricka te i slottsbiblioteket, gå en långpromenad över ägorna. Fram tills den drömmen blir verklighet lever jag gott på gårdagens lilla verklighetsflykt. TACK Herr och Fru S för att vi fick vara med och dela er stora dag!