måndag 6 maj 2013

Veckans träning (v. 18)

Bästa löparutsikten. Stumholmen, Karlskrona.
Träningsveckan som gick var inte min bästa någonsin om man säger så - jag fick med nöd och näppe ihop tre pass. Vi har varit på resande fot sedan i onsdags. Däremellan har jag varit förkyld och hängig, och har därför inte velat utmana kroppen alltför mycket. Däremot avslutades veckan på allra bästa sätt - genom en helt fantastisk löprunda på Stumholmen i Karlskrona. Förkylningen hade precis släppt, och jag fick uppleva det jag tror är min bästa runda någonsin rent upplevelsemässigt. Vädret var perfekt, omgivningarna så vackra att jag nästan fick hjärtsnörp, och så pigga ben på det. Plötsligt händer det.

Måndag: Backintervaller, 4.7 km (28 min)
Tisdag: Vila
Onsdag: Casall T.O.D Shoulder Shape (15 min)
Torsdag-Lördag: Vila
Söndag: Löpning 5 km (27:24 min)

Förkylningen hindrade dock inte mina framsteg i squatutmaningen. Jag har äntligen kommit över den magiska gränsen "200". Och ja, visst känns benen starkare! Veckan som gick bjöd också på den glada nyheten att jag vunnit en startplats på "The Run" i Lindas lag. Jag valde 5 km, perfekt uppladdning inför Vår Ruset om ett par veckor. Ses vi där?

Inga kommentarer: