söndag 12 maj 2013

Ready for takeoff


Med mindre än en månad kvar till Tjejvättern börjar det bli dags att ta itu med det här cyklandet på allvar. Tidigare i dag möttes mitt lilla "gäng" upp i Haninge och körde en långrunda på vägarna ut mot Västerhaninge - Dalarö. Jag har fått låna en riktigt fin racercykel av min svåger (oändligt tacksam för det), och turen i går var min tredje hittills på en äkta racer. Jag och tjejerna övade på att ligga och dra, och på att få fördel av varandras fart. Jag har flitigt cyklat på motionscykeln i garaget under hela vintern, och känner verkligen att det har gjort nytta för både tekniken och benstyrkan. Men där slutar nog likheterna med att cykla "på riktigt", och att cykla på en motionsvariant. Känslan att ha solen i ögonen och susa fram bredvid vitsippeklädda skogsbackar, den är något alldeles särskilt.

Fräknarna på näsan och sirapssega ben är bevisen på en lyckad dag med cykeln. Tänk - vi tränar verkligen inför Tjejvättern. Nu händer det!

8 kommentarer:

Charlotta sa...

Nu händer det!! :)

pilla sa...

Wow vad häftigt!

Den medelålderskvinnan sa...

Vad ni är grymma!!!! Ren och skär inspiration!

Isa sa...

Heja heja!! Jag bor i trollbäcken så vem vet vi kanske ses på cykelbanorna. Min första tjejklassiker så jag är toknybörjare . Så kör ni om ngn med svarta kläder och orange sköld på ryggen där det står HLL ( företagskläder) så ropa hej!!

mammaspring.com sa...

Häftigt! Så härligt med peppande sällskap! Så mycket roligare med någon att dela glädjen med! Härligt!

Annika/Resfredag sa...

Vad kul Isa, ska hålla utkik efter dig på vägarna! :)
Och ja, visst är det så mycket roligare att dela glädjen med någon!

Anonym sa...

Starta i motvind så lättar du fortare! /Peter

Anonym sa...

Heja er coola brudar / MO