måndag 29 april 2013

Veckans träning (v. 17)

Hemmaträning när den var som bäst! Januari 2012.
Tro det eller ej, men jag befinner mig nu 14 dagar in i squatutmaningen. Igår gjorde jag 150 squats, alltså knäböj, och jag märker definitivt framsteg. Visst har jag träningsvärk varje dag, men det går inte alls att jämföra med hur benen kändes de första dagarna. (Att ta sig upp för en trappa kändes då som att bestiga Mount Everest!) Förutom squatsen har jag tränat på som vanligt:

Måndag: Springa 5 km (29 min)
Tisdag: Vila
Onsdag: Springa ca 5 km (30 min)
Torsdag: Casall T.O.D. "Shoulder shape" (15 min)
Fredag: SATS, Roddintervaller á la Lofsan 30 st x 30 sek, 10 sek vila, därefter löpband
Lördag: Vila
Söndag: Cykla 7,5 km (20 min)

Igår träffade jag mina två bundsförvanter i Tjejklassikerntrion. Vi konstaterade nervöst att det är drygt 6 veckor kvar till Tjejvättern. Jag inser att jag bör ta tag i den där cyklingen på studs. Hm, införskaffade i vart fall en cykelhjälm förra veckan. Fast, det kommer man liksom inte 10 mil på. Den lilla, men ack så nödvändiga, detaljen "cykel" bör också finnas på plats. Snart så. Det blir till att scanna Blocket framöver, jag måste ju hinna vänja in mig på cykeln innan det är dags. Jag har varit ganska flitig med motionscykeln sedan några månader tillbaka, men självklart krävs många och långa mil på landsvägarna också. Voine!

1 kommentar:

Louise sa...

beundrar din kontinuitet! Heja heja! Köp cykel kvickt nu så ser vi till att ses på sadeln innan det är dags. Kram!