måndag 1 april 2013

Veckans träning (v. 13)


I födelsedagspresent fick jag ett omsorgsfullt inslaget paket av en tjej som känner mig väl. I paketet hittade jag en kettlebell (surprise!) - vilket egentligen var det sista som fattades för att jag skulle känna mig nöjd med mitt lilla hemmagym. I min träningslåda hittar man, förutom en kettlebell, hantlar (3 kg), ett hopprep, en yogamatta, en pilatesboll och ett gummiband. Dessutom har jag en träningscykel i garaget, som jag försöker köra på 1-2 gånger per vecka.

Tillsammans med löpningen blir hemmaträningen en lösning som passar mig och det berömda "livspusslet" alldeles perfekt just nu. 

Måndag: Vila
Tisdag: Cykla 9 km (26 min)
Onsdag: Casall T.O.D. #2 "Shoulder shape"
Torsdag: Röhnisch Running School, pass #9
Fredag:  Röhnisch Running School, pass #10
Lördag: Casall T.O.D. #2 "Shoulder shape" plus "påskaftonbadminton" med ett gäng andra familjer
Söndag:  Röhnisch Running School, pass #11. Jag avslutade med 3 x 10 vandrande plankan, saxhopp, grodhopp

Och jo, jag har ett kort på SATS, men statistiken på träningstillfällena där de senaste månaderna är en sorglig syn. Jag kommer förmodligen att avsluta mitt medlemskap innan sommaren - jag hinner helt enkelt inte ta mig dit. Men, trots avsaknaden av besök på SATS, tränar jag ändå mer regelbundet nu än någonsin. Casall T.O.D. och Lofsans hemmaövningar lär vara det bästa som har hänt mig i träningsväg. Det, och min nyförälskelse i löpningen, som ångar på tack vare Röhnisch Running School. Hoppas att ni får en härlig träningsvecka!

7 kommentarer:

Isa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Isa sa...

Oj så glad jag är att jag hittat din blogg. Nickar igenkännandes åt fler inlägg ! Sagt upp mitt kort på Sats även om jag gillar dem men tiden räcker ju inte..
Starkt jobbat med hemträningen! Ska kolla in running school, verkar bra!
Ha en fin träningsvecka!!

Annika/Resfredag sa...

Kul att höra Isa! :)

mammaspring.com sa...

Underbart paket :)

Lykke sa...

Kul att få en kettlebell!
Jag har också börjat träna hemma+ute nu (har sagt upp mitt gymkort) och det går ju alldeles utmärkt! Jag tycker det är mycket lättare att få till träningen när man inte behöver åka iväg. Det är också lättare att prova nya övningar när man får vara i lugn och ro och folk inte tittar snett för att man gör fel eller är svag...
Har pilatesmatta, yogamatta, pilatesboll och gummiband nu. Funderar på hantlar. Tycker du att det är bra med "enkla" hantlar på x kg eller tror du att det är bättre att köpa ett hantelset så att man kan variera vikterna?

Annika/Resfredag sa...

Lykke - jag hade nog börjat med ett par hantlar i en vikt som du känner dig bekväm med. Sedan kan du alltid komplettera efter hand.

love sa...

zzzzz2018.7.24
coach factory outlet
nike factory outlet
christian louboutin shoes
uggs outlet
manolo blahnik shoes
uggs outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet
kate spade outlet
off white shoes