fredag 1 februari 2013

Mjuk och len, på armar och ben!


Jag var av lite olika anledningar lätt stressad i duschen på Sats idag. Efteråt smöjde jag in min torra vinterhud med några rejäla klickar body lotion. Eller ja, trodde jag. Den där lilla söta flaskan längst ner i träningsväskan innehöll ju balsam! Tyckte väl att krämen kändes lite väl dryg. Så kan det gå. (Fast det måste ändå medges, att huden känns mjukare och lenare än på länge. Balsam som body lotion - kanske en affärsidé?)

Ikväll laddar jag med hemma-spa inför en tidig morgon i skidspåren. Denna gången ska jag och mitt "team" testa konstsnön i Täby. Spännande!

4 kommentarer:

Lina sa...

Haha så kan det gå!!;-) lycka till i spåret imorrn!!!:-)

Clara sa...

Schuckert!

Monica sa...

Hahaha! Hälsa mamsen.

Aniika sa...

TACK Lina!