måndag 28 januari 2013

Förra veckans träning (v. 4)

Golfbanan agerar numera skidspår, och klubborna är utbytta mot stavar!
Augusti 2011.
Japp, ännu en vecka har gått. Jag körde dubbla pass i måndags, och hade så där riktigt "ontskönt" i benen i flera dagar efteråt. Veckans träningshöjdpunkt var lördagens pass på längdskidor ute i Ågesta. Steg upp klockan sju, och mötte upp en av tjejerna i vår "Tjejklassikertrio" i -10 graders kyla. Betydligt roligare att åka skidor med sällskap! Så här såg veckan ut:

Måndag: morgon: löpband (45 min), 100 svingar kettlebell (10 kg) + jägarvila + triceps curls
kväll: 6 km längdskidor
Tisdag: Qigong (40 min)
Onsdag-Fredag: Vila
Lördag: längdskidor (60 min)
Söndag: Casall T.O.D # 6 Balance Shape (15 min)

Kommande vecka hoppas jag på två-tre pass skidor, kombinerat med ett par styrkepass. Mindre än en månad kvar till Tjejvasan nu, och jag börjar bli nervös på riktigt. Vad har jag egentligen gett mig in på?

3 kommentarer:

Maria at inredningsvis sa...

Skön blogg du har:) Har du twitter eller bloglovin??

Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se

Monica sa...

Ojojoj! Jag ligger lååångt efter i min träning! Ett pass för mig att ta mig uppför och nerför trappan.

Mimmi sa...

Fina ni är. Tänk att i sommar kan vi golfa tillsammans du och jag. Och Sebbedoo. Moahaha.