lördag 8 december 2012

Hitta Nemo

Sebbe är helt klart en mycket bättre konstnär än jag själv. Här: Nemo himself!

Jag och Sebastian kom precis hem från en förhandsvisning av Hitta Nemo 3D inne på Biograf Skandia. Det var åter igen Mgroup som hade bjudit in till trevligheter, och bland biobesökarna sprang jag på både Linda och Clara.

Foto: Jackeline Perez
Det var tokmycket folk på gatorna inne i city. Helgerna innan jul är galna. Mitt lilla förortsbarn gick med stora ögon och tittade på alla glittrande ljus och juldekorationer. Tur att vi inte hade speciellt bråttom, annars hade mamman blivit tokig av att kryssa runt bland alla julklappsinköpare. Vi försöker annars att ha en ganska lugn helg. Tobias lillebror är på besök, så jag gissar att det blir mycket fokus på fotboll fram till måndag morgon. Tja, det är väl det som brukar hända när man bjuder hit en Halmiaspelare över helgen.

Inga kommentarer: