måndag 31 december 2012

Årsredovisning 2012, del 2

Orkar ni med ett halvår till? Så här såg det alltså ut juli-december. Mer rutiner, och inte lika mycket sol, men bra ändå.

Juli
Vi hade sett fram emot den svenska sommaren. Förlorad tid skulle tas igen med släkt och vänner, och jag njöt av att vara hemma i Sverige. Höjdpunkterna i juli var Kolmården, tiden på sommarstället i Blekinge med min (stor)familj, och Tobias och min weekend till Köpenhamn.

Kolmården med den obligatoriska kärran.

Augusti
Julias tvåårsdag firade vi med fint kalas som farmor hade ordnat i Göteborg. Vi åkte med vänner till Schweiz, för att se en av Tobias bästa vänner gifta sig. Det var en fantastisk resa, på alla sätt. Augusti bjöd även på femtioårsfest på Brohof slott, uppladdning inför Tjejmilen, och sist, men inte minst, dags för nytt jobb och inskolning på förskola.

Lyckliga i Rigi Kulm, Schweiz.

September
I september pikade jag min Toppform. Jag sprang två lopp, Tjejmilen och Lidingöloppet 15 km. Grät en skvätt när min syster flyttade till Amerikat, men fick en anledning att planera en resa "over there". Annars: jobb, förskola och... vardag.

Vardag. Bra så.

Oktober
Vi firade Sebastians fyraårsdag, och fick besök av farmor och kusinen Z. I oktober kom jag också ett steg närmare en av punkterna på min bucketlist - att genomföra en Tjejklassiker. Jag, L och C anmälde oss till Tjejvasan, Tjejvättern och Vansbrosimmet. Fjärilar i magen, for sure. I slutet på månaden åkte jag och en kompis på långweekend till ett pampigt Moskva.

Tunnelbanestation i Moskva.

November
Tja, mörker och kyla är inte direkt min grej, och veckorna flöt på. Fick en mysig helg med mamma och lillasyster här i Stockholm, och julkänslorna spirade. Jag och Tobias körde ner till Göteborg, för att avnjuta Stefans jubileumskonsert.

Stefan, the one & only.

December
Jag och Tobias blev varse vad det innebar med det berömda "vab-träsket". Usch. Njöt annars av julfeeling och barnens första luciatåg, grämde mig över en inställd jobbresa till Bryssel, och firade en fantastisk jul i Skottland.

Pingu, Julias ständiga följeslagare, var med & firade lucia.

Ja, ungefär så har det alltså sett ut - mitt 2012. Globetrottern i mig är fantastisk nöjd över resorna som har hunnits med: Thailand, Turkiet, Danmark, Schweiz, Ryssland och Skottland. Det bådar gott inför nästa år.

***

Jag hoppas att ni får en fin nyårsafton, och att 2013 kommer bli ert bästa år ever, fyllt av kärlek, omtanke och äventyr.
 Gott nytt år!

4 kommentarer:

AL sa...

Vilken fin sammanfattning och vilket år! Gott nytt till hela familjen!

AL sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika/Resfredag sa...

Tack detsamma AL!

Sigrid sa...

Vilket härligt år när man läser alla höjdpunkterna! Hoppas 2013 bjuder på lika mycket. Kram!!