måndag 26 november 2012

Marathondate

En av många dater på Koh Lanta.
Under våra månader i Thailand lyxade vi till det rejält med barnflicka tre timmar om dagen. Det var fantastiskt. Tobias och jag fick eoner av tid tillsammans, och någonstans samlade vi på oss en "datebank" att falla tillbaka på om Sveriges höstmörker skulle bli för tungt att bära. Nu har hösten inte blivit så tung som jag trodde den skulle bli, jag har tvärtom haft en av mina bästa Sverigehöstar på många år.

Men, det ena behöver inte utesluta det andra. Igår ställde min mamma och lillasyster upp som barnvakter, och själva gav jag och Tobias oss ut på en date som varade i nästan ett dygn. På den tiden hinner man till exempel bila till Göteborg och tillbaka för att fira Tobias bror Stefan Andersson - 20 år som artist (en helt fantastisk konsert. Stefan är ett musikaliskt geni, bara så ni vet!) och varva med ett biostopp i Borås. Klockan 05:00 i morse var vi hemma igen, något mosiga och inte alls lika kaxiga som vi försöker utge oss för att vara på bilden. Jag hann sova i två timmar innan det var dags att skjutsa Kajsa till pendeltåget. Så. Nu ska här sovas en stund. Den där kicken man får av att inte sova, håller sakta på att förvandlas till ett slags dimmigt töcken...

4 kommentarer:

Monica sa...

Så glad jag är för er skull!

Annika/Resfredag sa...

Jag också. Fast inte lika glad över att våra bästa barnvakter drog till Amerikat!

Mimmi sa...

Det låter som en fantastisk dag.

Pierre, Jenny och Elliot sa...

Oj, vilken racerdate-konsert-bio runda!! Ni är helt roligt galna:-) Kram