måndag 22 oktober 2012

Jag gillar måndagar... men just idag öppnade jag min laptop och möttes av en bakgrundsbild från Dubai. Och, helt plötsligt kändes den där "måndagslistan" med räkningar, ärenden och tvätt inte längre lika ... spännande. 

Idag flyttar min storasyster och hennes familj in i sitt nya hus i USA. Hennes mobilnummer ligger fortfarande som "favorit" på min mobiltelefon, och jag är på väg att ringa henne minst en gång om dagen. För bara ett litet tag sedan bodde hon tio minuter från mig, nu bor hon en ocean bort. Och de andra systrarna, de i Berlin, Skottland, Umeå och Karlskrona, de känns minst lika långt borta. Tur att det finns bloggar, sms, Skype och Facebook, annars hade jag nog saknat ihjäl mig.

4 kommentarer:

Rosita sa...

Hej Annika,
jag hittade hit via din fina reseberättelse på Resa med barn. Jag har också skrivit ett antal reseberättelser till sajten, bl. a från Thailand (att resa med 3-månaders bebis. + två storasyskon), från smäktande Aruba i Karibien och idylliska Tilos - liten grannö till Rhodos samt upplevelser på Kolmården och Furuviksparken.

Jag är en trebarnsmamma (9, 8 resp. 2 år) som liksom dig älskar att resa. Och att skriva.

Jag kom nämligen att tänka på att jag har så många reseupplevelser och erfarenhet av att resa med barn - liksom journalistutbildning i bagaget - att jag borde förmedla rmedla dem i ett eget forum.

Kika gärna in på mitt reseforum "Rosita reser". Här blandas en mängd varierande resmål och upplevelser med fokus på barnvänligt, men även att mamma och pappa kan resa iväg på tu man hand och vårda kärleken ;-)

Dessutom med intressanta och lärande temareportage om "svensk mamma utomlands". alldeles snart får du t. ex veta hur det är med barnomsorg och arbete just där som du poserar på bild.

Just nu är det särskilt bra att följa forumet på facebook, då det kommer uppdateras framförallt där - med korta bild- och textglimtar från Australien. Artiklarna från Down Under kommer efter min hemkomst.

Må så gott och hälsningar,
Rosita

Annika/Resfredag sa...

Åh, vad spännande det låter Rosita! Ska genast kolla in ditt forum. Kul att du hittade hit!

Unknown sa...

jordan shoes
nike air max
yeezy boost
nike air force 1
adidas ultra boost 3.0
huarache shoes
yeezy boost 350
nhl jerseys
adidas tubular
adidas ultra boost 3.0

Unknown sa...

www1008
ralph lauren polo
clarks shoes
true religion jeans outlet
supreme clothing
true religion
pandora outlet
mbt shoes
ralph lauren polo
oakley sunglasses
lacoste polo