fredag 12 oktober 2012

Himmel eller helvete?Jo, lite så kändes det för mig att stiga in i Delicatos Outletbutik. Butiken ligger farligt nära vår bostad, och jag har länge stått emot suget att åka dit. Idag gick det inte längre. Jag och storasyster Mimmi packade in oss och barnen i bilen, med målet att bunkra upp inför både morgondagens tjejträff och Sebbes födelsedag nästa helg. Jag älskar Delicatobollar. Det kan vara något av det godaste jag vet. Det kan också vara något av det onyttigaste jag vet. Men imorgon är det lördag. Och jag har tränat duktigt hela veckan. Det vore ju fantastiskt synd att låta de där godsakerna förgås...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kommer nog till höstlovet, spara lite!/Peter

Monica sa...

Spara inte till oss. Jag undrar just hur jag ska överleva kryssningen med vikten i behåll...

Annika/Resfredag sa...

Peter, de kommer gå åt snabbt. Tvivlar på att de räcker längre än ett par.. timmar?!