fredag 21 september 2012

Playmo-himlen!

Regnet öser ner i Göteborg (surprise!), men vad gör väl det? Barnens farmor har ju tagit fram stora backen med playmobil. Det är en rejäl skattsamling som finns här i Västra Frölunda. 

Ikväll ska jag och Tobias gå på Filmstaden Bergakungen för första gången. Det ska tydligen vara något utöver det extra. Jag är rejält sugen på en riktigt bra film - helst ackompanjerad av ett gäng alldeles varma, nypoppade popcorn och, såklart, att få hålla handen med min "Älskling Den Snyggaste". (Jo. Det är så han benämner sig i min telefonbok, och alltså det som visar sig på min display när han ringer. Min kollega undrade lite fint häromdagen om det finns fler älsklingar i mitt liv. Typ: "Älsklingen Den Smartaste"... :)Det lyser i mina barns ögon när de ställer upp playmo-gubbarna i olika konstellationer...

5 kommentarer:

Mimmi sa...

Jag skulle även behöva en Älsklingen-som-är-jättebra på att snickra och en Älsklingen-som är himla-duktig-på-att-laga-mat och kanske en Älsklingen-som-gärna-städar-och-tvättar också.

Monica sa...

Och min älskling som nog blev stött då jag sa att jag saknade själva honom, men annars har jag inte särdeles märkt att vi varit ifrån varandra hela sommaren. Jag är nämligen Älsklingen-som-gör-mest-allt-hemma. :)

Anonym sa...

Jag önskar mig bara en älskling

Linda sa...

Och jag tänkte mest på bio-popcorn... mums. I det här landet så är det sockrade popcorn på bion. Blä.

Annika/Resfredag sa...

En älskling av varje vore bra, det måste jag hålla med om!
L, sockrade popcorn? Nej usch, det låter kvalmigt.