söndag 9 september 2012

Mot nya mål

Igår var jag en sväng hos Frida, en av tjejerna som jag sprang Tjejmilen tillsammans med. Vi pratade om mål. Efter Tjejmilen var det som om luften gick ur mig. Träningslusten försvann. Jag inser att jag inte bara behöver, jag kräver konkreta mål för att komma vidare med min träning. För att hålla uppe den form jag faktiskt har jobbat upp under det senaste halvåret är det dags att sätta upp nya visioner. Tjejklassikern är en av de där sakerna på min "Bucketlist", en av sakerna jag måste göra i livet. Visst är det ett tufft mål, men inte på något sätt omöjligt. 
  • Tjejvasan 30 km. Tja, någon skidtjej är jag väl inte direkt. Det här är nog den etapp som blir tuffast. Jag kan nog räkna på fingrarna de gånger jag har varit ute i skidspåren, jag äger ju inte ens ett par längdskidor!
  • Tjejvättern 100 km. Alltså, i perioder tränar jag mycket spinning (eller cycling som det heter nuförtiden), och någonstans intalar jag mig själv att det kommer vara till min fördel. Men 100 km, med "äkta" uppförsbackar? Hm...
  • Vansbro Tjejsim 1 km. Well, jag har ju faktiskt jobbat som livräddare (men det kanske är väl optimistiskt att tro att jag skulle rädda mig själv i nödfall?)
  • Lidingö Tjejlopp 10 km. Här känner jag mig bekväm, det här är min grej. Jag vet att jag klarar det. Kanske ligger Tjejklassikern en bit framåt i tiden, men i tankarna är jag redan där. På en av bloggarna jag läser tävlar jag just nu om en startplats på Lidingöloppet 30 km, och en löparjacka. 30 km - jag blir lite darrig av att tänka på det. Fast jag vet ju någonstans att jag skulle klara det, den första milen kommer att gå av bara farten. Jag behöver utmaningar, det vet jag vid detta laget. En startplats på Lidingöloppet skulle vara det som gör att jag kommer vidare. Tjejklassikern nästa! Vem är med mig?

12 kommentarer:

Monica sa...

INTE jag. Lycka till med anhängare. :)

Den medelålderskvinnan sa...

Klart du kommer greja det! Du är ju grym fru M!
Kramar Lisen

Life of Lisa sa...

Jag ska faktiskt köra tjejklassikern.. eller rättare sagt göra tjejvasan för första gången. Så då passar jag på att redan nu (om 3 v) springa tjej-lidingö eftersom jag vet att jag är löptränad nog för det så det är lika bra liksom.
Och efter det ... ja kanske tycker jag att det är värt att köra på med cykling och simning även om jag inte gillar något av det.

Tjejvasan förresten, jag har inte åkt det heller sedan jag var barn (och då hatade jag det) men jag har fått för mig att jag till och med längtar efter att träna det. Omväxling, utmaning och ja du vet, det där.

Såklart du ska köra, jag behöver träningssällskap! Och en viss loppi-linda har lovat mig teknikträning, så det är bara att haka.

Ok. Anmäl dig nu! :)
Lidingö också när du ändå är på g..? ;)

Anonym sa...

Om det inte hade varit för löpning och skidor, så kanske ;)
// Maria O

Annika/Resfredag sa...

Ja, det är väl lika bra att köra - eller? Få det överstökat liksom...

Fnulan sa...

Men jisses... jag fortsätter äta chips jag =)

Lina sa...

En Tjejklassiker fixar du lätt, jag har sista delmålet kvar, lidingö tjejlopp. Hade inte stått på längskidor på 15 år, hyrde o det gick galant...hyr skidor och du får hjälp med valla inför dagen. Det är superskoj!!! :-)
Jag måste också ha mål framåt så jag är igång ordentligt..
Lycka till!

Lina sa...

En Tjejklassiker fixar du lätt, jag har sista delmålet kvar, lidingö tjejlopp. Hade inte stått på längskidor på 15 år, hyrde o det gick galant...hyr skidor och du får hjälp med valla inför dagen. Det är superskoj!!! :-)
Jag måste också ha mål framåt så jag är igång ordentligt..
Lycka till!

Annika/Resfredag sa...

Lina, galet ju! Vilken superkvinna du måste vara!

tywhot sa...

replica bags thailand replica bags high quality replica bags blog

wene sa...

check this site out a knockout post you can find out more look what i found visit the site Goyard Dolabuy

poano sa...

high replica bags r55 p1i96n4w32 bags replica gucci n12 t9s39r4y92 Ysl replica bags i17 e1m16p6z21