torsdag 13 september 2012

Lidingöloppet!

Jo, det är faktiskt sant. Helt plötsligt är jag anmäld till Lidingöloppet 15 km. Om drygt två veckor kommer jag att kuta (?) runt i skogen på Lidingö, allt tack vare fantastiska Sofy. Hon driver en av de träningsbloggar som får mig ur bekvämlighetszonen (soffan), för att dra på mig löparskorna - och köra järnet ute i spåret.

När jag fick reda på att jag hade vunnit smidde jag i glädjeyran vidare på mina planer att genomföra en egen variant på Tjejklassikern (kommer ju att köra 15 km Lidingö istället för den "obligatoriska" tjejvarianten på 10 km). Det här kan bli hur bra som helst. Ikväll ska jag se till att boka in mig på Tjejvasan också. HJÄLP, vad är det egentligen som händer med mig?


Fast det är klart. Jag tjänar ju på den här träningshysterin. Jag har som bekant en spa-helg att inkassera, efter att ha antagit Tobias utmaning om att greja milen under timmen. It´s a win-win! Han får en lycklig och vältränad fru, och jag får springa roliga lopp, träffa en massa coola tjejer, njuta av spa, och utöver det bli hög på träningsendorfiner. Hurra!

9 kommentarer:

Monica sa...

Jag har sprungit idag! Bara upp och ner i trappor, men ändå. :)

Monica sa...

Förresten inspirerar du mig! Vet ju hur bra jag mår av att lubba runt. På lördag. På Sturkö. Tjoho!

Annika/Resfredag sa...

Tjoho! Nästa år kan du joina mig på Tjejmilen, ok?

Clara sa...

Coolt, vad ska du får present nu då? 15 km är imponerande tycker jag! Heja!

Lisa sa...

Men tjoho vad grym du är!!!
Kommer bli sjukt bra! :-D

Annika/Resfredag sa...

Tack för all pepp! Clara, ska fundera på lämpliga presenter att önska mig. Tycker nog han kan ge mig en weekend till NY, det är jag värd!

Mimmi sa...

Jag tror jag ska sluta läsa din blogg. Får så dåligt samvete.

pilla sa...

Vad skoj! Jag ska också springa 15 kmaren! Hoppas vi ses i spåret!

Clara sa...

En weekend är grymt, men hur ska han kunna toppa detta efter alla nya prestationer du kommer ro i hamn?!