onsdag 19 september 2012

Götlaborg


Efter jobbet imorgon tar vi vårt pick och pack och drar till Göteborg. Det vankas dop för unge herr Elliot, barnens charmtroll till kusin. Vi ser fram emot en långhelg full av roligheter där borta i väster. Träningskläderna är nedpackade, minst ett löp-pass har jag planerat att hinna med.

Ikväll har jag agerat frisör. Jag har äntligen tagit steget och börjat klippa Tobias hår. Sebastian har fått vara försökskanin under några år. Det tog mig ungefär tio klippningar för att känna mig tillräckligt säker på handen för att klippa min man. Resultatet? Jo, med beröm godkänd. Tobias, som är ganska kräsen, säger att jag är minst lika bra som frisören. Gott betyg. Nu kan vi lägga dyra klippengar på roligare saker = resor!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Ja, tänk vad mycket pengar jag sparat på att klippa barnen och D i alla år! Det är bra det. Fast när barnen var riktigt små betalade Jag Dem för att klippas. De fick mer betalt ju mer stilla de satt.

Anonym sa...

Klipper framsidan själv, Therese får klippa lite i nacken...