fredag 7 september 2012

Familjen Skrutt


Det är dessvärre en skruttig liten skara som häckar här hemma. Tobias har nackspärr, barnen kämpar med varsin jobbig förkylning, och jag står för den allmänna hängigheten. Tjejmilen ligger en vecka tillbaka i tiden, men det känns som att min kropp inte riktigt hunnit ikapp. Träningslusten vill inte riktigt infinna sig, och jag väntar nu otåligt på att min förkylning ska släppa helt och hållet så att jag kan köra igång igen. 

Kanske är det helt enkelt en urladdning. Jag var så peppad inför Tjejmilen, hade sett fram emot det så mycket, tränat flitigt, och kämpat för mitt mål. Och jo, jag klarade ju det. Milen under timmen blev närmare bestämt 56:50. Jag tror helt enkelt det är dags att sätta upp nya mål vad gäller träningen. Jag behöver konkreta målsättningar för att komma vidare.

Det enda jag har åstadkommit i träningsväg denna veckan är ett Qigong-pass på jobbet. Bättre än inget, men min kropp kräver mer. Tanken var att jag skulle gå på Reebok Crossfit Fitness Champinonship i helgen, för att inspireras av alla duktiga atleter, men också för att heja fram min grymma kompis Lollo som skulle delta i tävlingen. Men, tydligen är inte vår familj de enda som blivit förkylda - Lollo är också krasslig och kommer inte kunna tävla. Min helg kommer istället ägnas åt hemmahäng med familjen. Dags att komma i fas igen, och kanske är det också dags att börja skissa på de där målen. Jo, så får det bli.

En inte lika skruttig familj, mars 2012.

Inga kommentarer: