tisdag 25 september 2012

Bye bye Bernies!Under dagen har jag med spänning följt min syster via sms och facebook. Jag känner väl igen symptomen. För ganska exakt ett år sedan var det jag och som satt där med samma symptom. Hyperventilation, ångest över milslånga listor, lite sorg och vemod, lite oro, men allra mest glädje och förväntan. Imorgon drar storasyster plus familj till USA. Till att börja med två år. Jag har en viss känsla av att de blir kvar länge. Jättelänge.

Jag har också pratat en stund med min lillasyster idag. Den lyxliraren åker på långweekend till New York imorgon. Alla dessa resplaner överallt blev för mycket för mig, suget blev liksom för stort. Av den anledningen tog jag tåget, inte till Amerikat, men väl till polisen i Flemingsberg idag för att förnya mitt pass. Det kommer att behövas i höst. Mer om det senare. Nu ska jag ringa morgondagens resenär för att önska lycka till på färden. So long Bernies, see you in the summer!

1 kommentar:

Fnulan sa...

Vilka fina bilder, som vanligt!!