lördag 11 augusti 2012

OS-guld till MIG!


Inte riktigt, men så känns det i alla fall. Idag uppfyllde jag ett mål som jag har haft ända sedan jag gick i högstadiet. Jag klarade det! Milen under timmen är inte längre en dröm, det är verklighet. Och då hade jag ändå 2 minuter och 10 sekunder till godo. Vilken fantastisk start på dagen! Jag hoppas, och tror, att jag kan tangera tiden på Tjejmilen som går av stapeln om tre veckor.

Ett tacktal måste väl ändå vara på plats? Jo, det tycker jag. Tack till min man som peppar mig till tusen, tack Lofsan och Sofia, grymma träningstjejer som inspirerar mig, och så slutligen: tack Rihanna, Britney och Håkan Hellström vars musik gjorde att jag orkade hela vägen. Tjohooo!

Beviset.

18 kommentarer:

Linda sa...

Jätteimponerande! Klart att du ska vara stolt!

Marcus sa...

Grattis!

Sara sa...

Jag är sjukt impad!

Sigrid sa...

Wow!!

Charlotta sa...

Du är så duktig! Skulle va kul att springa tillsammans nån gång

Lisen sa...

Trippelgilla och high 5 på dig du fantastiska kvinna!!!

Tina sa...

Bra jobbat. Vad duktig du är. Du klarar allt!!!

Fnulan sa...

WOW!!! Duktig!!!!!

Örjan sa...

Bra gjort! ( måste varit höghöjdsträningen;)

E-K sa...

Otroligt imponerad!!! Själv har jag en bra bit kvar på mitt mål men du är inspirerande kvinna!!:). Var så kul att träffa er sist. Kram!

Caroline sa...

Du är grym, grym, grym!

Kerstin sa...

Imopnerad!! Du har got driv, var rädd om det. Så - la dig I min bloggroll nu så jagh inte missar något :) Kramen!

Anonym sa...

Kanonbra! Själv hoppas jag också ta mig runt Tjemilen under timman i år igen (sprang min första Tjemil i fjol på drygt 59 min) men har haft motgångar i form av knäproblem som dök upp i vintras när jag PB:at på 55 min. Nu för jag en envis kamp för att komma tillbaka men det är motigt. :-( /Birgitta
www.lyckligagatans.blogg.se

Lisa sa...

Hej, hittade hit via lofsans challenge. Vilken fin blogg!
Och grattis till milen, grymt bra jobbat!!

Eva B sa...

jag vill också.....grattis till dig Annika.. det är stort!!!!

Maria sa...

Grymme tjejen, You go girl!!!!

Tobbe sa...

Jag är så glad att du vill springa runt i mitt liv! Och snabbt går det!

Anonym sa...

Grattis och bra jobbat!! Kram Therese