söndag 19 augusti 2012

Har ni någonsin undrat...


... vem som egentligen köper de där halvkilosklumparna till chokladbollar i matbutikernas bageriavdelning? Då behöver ni inte undra längre. Jag har länge varit sugen på att köpa en, men har liksom inte kunnat rättfärdiggöra ett sådant inköp. Eftersom mina syskonbarn varit grymma barnvakter under flera dagar, fick jag nu en ypperlig anledning att avtacka dem genom att köpa ett halvt kilo chokladboll. (Ettkilos-varianten kändes helt enkelt för grotesk.)


Julia verkade bekymrad över hur hon i hela friden skulle lyckas äta upp hela den där bollen själv.


Men, hon behövde inte oroa sig. Hon fick god hjälp av både storebror och storkusinerna. Hur den smakade? Jag vet faktiskt inte. Jag kör nästan-noll-tolerans för sötsaker just nu. (Med undantag för en fantastiskt god moussetårta på bröllopsfesten igår.)

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Oj, vilken grotesk chokladboll! Var den lika god som den ser ut? :)

Annika/Resfredag sa...

Jag smakade faktiskt inte ens! Men de som åt sa att den smakade "precis som hemmagjorda chokladbollar"...

Monica sa...

Urk...