torsdag 28 juni 2012

Viva forever

Bild: Fashion Magazine
Jag kan inte riktigt rå för det, men jag blev uppriktigt glad när jag hörde att "Spice Girls" återförenades i veckan. Nog för att de är smalare än någonsin, men deras klädstil har ju definitivt snäppt till sig sedan "back in the days".

När Spice Girls var som mest populära spelade jag deras låtar på repeat hemma i byn. Kanske var jag lite för gammal, men jag hade å andra sidan en 12 år yngre lillasyster som jag kunde skylla på. Det var ju för henne jag spelade låtarna och sjöng med för full hals (yeah, right!).

Tydligen är det producenten för Mamma Mia, Jude Craymer, som satt ihop en ny musikal baserad på kryddtjejernas gamla låtar. Musikalen heter "Viva forever" och har premiär i London i december. Bli inte förvånade om ni hittar mig på första parkett. Jag menar, sannolikheten är ju ganska stor att man även hittar Robbie Williams där, eller hur!? :)

Inga kommentarer: