måndag 18 juni 2012

Stars and stripes
Igår hade jag fixat överraskningsfest till min intet ont anande storasyster. Med en hektisk höst och vår bakom sig har hon inte haft mycket tid över till att tänka på vänner och socialt häng. Jag tog saken i egna händer och bjöd hit hennes närmaste, superdupertrevliga, väninnor på middag.

Eftersom tankarna går till en USA-vistelse inom en snar framtid för min syster och hennes familj, körde jag på Amerika-tema. Min kreativa ådra har väl inte riktigt blommat ut än, men jag försöker så gott jag kan. (Det är vanligtvis mina äldre systrar som står för den biten, men igår hade jag inget val...) Jag gav mig på att göra egna placeringskort och dukning i blått/vitt/rött. På den icke viktväktarvänliga menyn stod club sandwich, pommes, chips & dipp, coca-cola, och chocolate chip cookies. När maten sjunkit undan väntade jordnötter, jelly beans och m&m´s till toner av countrymusik och mycket skratt. Yihaaa!

5 kommentarer:

Mimmi sa...

Men åh vad fint. Jag önskar så att jag kunde ha varit där. Snyft!

Charlotta sa...

Annika, du är ju helt fantastisk! vilken rolig grej och va fint det blev! Om inte det där är kreativt så vet jag inte vad...

Monica sa...

Och jag gråter en tår igen...

Louise sa...

Sån underbar grej. Blir alldeles varm i hjärtat! Vilken omtänksamhet.

pilla sa...

Så fint du hade gjort! Superbra tema!