onsdag 20 juni 2012

Poolabstinens

Är det bara jag som känner mig löjlig när jag försöker mig på att crawla i poolen? När jag tror att jag ser ut som typ Therese Alshammar, när jag i själva verket ser ut som Sofie som jag fotade i Thailand för ett par månader sedan. (Inget ont om dig Sofie, du är en av de få jag känner som lyckas se snygg ut i badring och cyklop...)

Jag är rejält sugen på att lära mig crawla - på riktigt. Om inte annat kan jag och barnen gå på simkurs för att stilla vår akuta poolabstinens efter att ha haft en stor simbassäng utanför ytterdörren under vårt halvår i Thailand. Trampoolin har kurser för både vuxna och barn, ses vi kanske där?

Therese Alshammar?
... eller är det Emma Igelström?
Eller... kanske helt enkelt Sofie som kör grodsim?
Nej, nu ser jag! Det är ju "Stålmannen" som badar!