tisdag 5 juni 2012

Nya tider


Det där med att åka kommunalt till kontoret, tillsammans med tusentals andra stockholmare. Det är inte just den delen av arbetslivet som jag har saknat. Men, imorse var det alltså dags igen. Första dagen på min nya arbetsplats. Kollegorna verkar jättetrevliga, och arbetsuppgifterna roliga och varierande. Det blir en bra sommar, med lagom mycket jobb. Fast det är klart, de allra flesta timmarna av den här sommaren ska jag njuta av semester, sol (?), och fikastunder med dem jag älskar allra, allra mest!

4 kommentarer:

Mimmi sa...

Du sser väldigt juristsnygg ut. Lycka till emd allt!

Monica sa...

Jag såg nästan lika snygg ut idag, eller hur? Va? Va? Va? :)

Anonym sa...

... und jetzt weiß ich endlich, was Du für eine Kamera hast!!! Alles Gute!

Annika/Resfredag sa...

Tackar. Och Monnah - ja, ja och JA!