fredag 4 maj 2012

Mot Istanbul

Systrar på Hanö, juni 2011.

Jag har ägnat de senaste tre dygnen åt att packa upp flyttkartonger, men idag får jag för omväxlings skull packa ner saker istället. I eftermiddag åker jag och min storasyster Mimmi på en weekendresa till Istanbul. Denna gången får alltså Tobias stanna hemma med barnen, medan jag åker ut på äventyr. (Å andra sidan har han en golfresa planerad om ett par veckor, så det går nog ingen nöd på honom.)

En massa roligheter står på schemat i Turkiet, men jag ska faktiskt förena nytta med nöje. Tanken är att jag ska dit och samla ihop material till ett resereportage för "Vings Värld", en möjlighet jag fick efter att ha vunnit en bloggtävling för Ving.

Jag ser verkligen fram emot att upptäcka Istanbul, och samtidigt få chansen att umgås med min syster. Efter mitt halvår i Thailand känner jag ett extremt behov av att ta igen förlorad tid med alla familjemedlemmar. Med tanke på min stora familj lär det ta några veckor, eller kanske rent av månader med tanke på hur utspridda vi är.

Nu ska jag ladda inför en helg fylld av storslagna byggnadsverk, hamam, dönerkebab och turkish delight. (Nej, det går inte så bra med sockerutmaningen. Ja, jag ska ta tag i det. Sen.)

3 kommentarer:

Monica sa...

Sockerutmaningen. På måndag? Eller onsdag kanske? G tyckte att vi ska lägga en hundring var i en pott. Den som låter bli sockret längst får rubbet. Det låter som att han är släkt med Tobbe.

Tina sa...

Hahaha!! Gustav har knäckt koden. Vi har varit på bio och käkat Dumle. Gott!!!!

Tobbe sa...

Heja Mr G!!