torsdag 10 maj 2012

Att leva här och nu
Idag är det två veckor sedan vi kom tillbaka till Sverige efter våra fantastiska månader i Thailand. I takt med att dagarna går, bleknar minnena för barnen (precis som vår solbränna, tråkigt värre). Sebastian pratar en del om stranden, men för Julia fortsätter livet precis som vanligt. Hon lever verkligen här och nu. Kanske kan jag lära mig något av henne. Jag har annars en förmåga att hela tiden längta efter, och leva för, saker som ligger framför mig. Just idag skiner solen, och jag har redan hunnit vara på SATS och träna. Nu ska jag pyssla med barnen, och ikväll väntar restaurangbesök med några tjejkompisar inne i stan. Som bonus får vi fint nattgästbesök i form av min mamma. Det är en bra dag, definitivt värd att leva för just här och nu!

2 kommentarer:

Malle sa...

Åh du tar så fina bilder! Blev inspirerad när jag såg att du gått en fotokurs (visst var det jönköping?) när du var på Lanta. Var den bra?

Aniika sa...

Tack Malle! Ja, kan definitivt rekommendera den kursen. 7.5 p Visuell Kommunikation. Men som allt annat handlar det mest om att öva praktiskt... Se alltid till att ha kameran med dig, fota mycket, och var inte rädd för att ändra inställningarna och prova dig fram!