fredag 6 april 2012

Phatong Beach

För ett par veckor sedan stannade vi ett par nätter på Phatong Beach, Phuket. Tanken var egentligen att vi skulle stanna en natt, för att lämna Hannah, och nästa morgon hämta upp mitt kusinbarn Sofie på flygplatsen. Efter att ha ätit en god hotellfrukost och packat ihop väskorna, fick jag plötsligt en känsla av att något inte stämde... Och mycket riktigt, vi (ok, JAG) hade kollat fel på flygtiderna, och befann oss i Phuket en dag för tidigt. Jag, som nu har levt utan min älskade kalender i över ett halvår, ser det som ett tecken. Jag har blivit av med mitt kalenderberoende, och har numera noll koll på tid och rum. Thailandisiferingen har kommit ifatt även mig.

Det var bara att boka en extra hotellnatt, ringa biluthyraren, och, sist men inte minst, avboka Tobias mycket efterlängtade golfresa. Om jag var populär? Nej, inte så värst. Men å andra sidan fick vi ett extra dygn tillsammans på Phatong Beach. Slutet gott, allting (nästan) gott.4 kommentarer:

Sara sa...

Ooops. Jag kör alltid kalenderfritt och har därför typ exakt lika mycket koll...

Daniel H sa...

Undebart det där på alla sätt. Du fick lite extra semster från semestern och Tobiasse fick ingen golf.

Fröken M sa...

Åh va kul att du hittat in till mig, och vilka härliga bilder sen !!
Vi planerar faktiskt bröllop på Koh lanta i november, så just nu är längtan STOR efter romantik, sol och värme :)
Ha en riktigt härlig helg !! Kram

Unknown sa...

louis vuitton pas cher
nike trainers
hugo boss sale
ugg boots
air jordan 4
pandora jewelry
cheap jordans
indianapolis colts jerseys
cheap jordan shoes
ecco
20170426alice0589