tisdag 10 april 2012

Adidasskorna och jag

Mitt "nya" liv, med ordet Toppform som mantra, går framåt. Igår beställde jag nya löparskor från Ellos. Tillsammans ska jag och skorna göra en grym tid på Tjejmilen! Som vanligt gör jag all webshopping via Godhandlings hemsida, för att samtidigt skänka pengar till välgörenhet (jag betalar inget extra, men nätköpet genererar en bra slant till exempelvis Barncancerfonden). 

Jag känner verkligen hur kroppen blivit starkare, och i takt med att träningen går bättre blir jag mer motiverad att äta bättre. En dag i veckan kör jag helt utan restriktioner. Det brukar leda till att jag vaknar upp dagen efter med värsta "sockerbaksmällan". Kroppen grejar inte sockerchock, när ska jag egentligen lära mig det? Nu ska jag ut i poolen och köra dagens träningspass: 50 längder bröstsim. 
Adidas Duramo löparskor

1 kommentar:

Anonym sa...

Duktiga du, du inspirerar =)
Själv körde jag fritt hela påsken, fy vad jag mådde dåligt varje kväll. Nu kör jag och Elsa en hel vecka fritt från allt socker..