måndag 16 april 2012

Aqua Aerobics

Jag är så glad för möjligheten jag fick att vara instruktör för "Aqua Aerobics" denna säsongen.  För ett par veckor sedan körde jag säsongens sista pass, för att nu riktigt kunna njuta av "semester" den sista tiden vi är här på Koh Lanta. (Får väl kalla det semester från semestern...)

Passen, som jag har kört på tisdagar och torsdagar i poolen på Sai Naam, har jag kört i Lanta Wellness regi. Det var också Jenny på Lanta Wellness som utbildade mig. Det är första gången jag arbetar som instruktör, men det har absolut gett gersmak. Det har varit jättekul och utvecklande, och som bonus har jag också fått lära känna massor av härliga människor.

En av de roliga grejerna med att skapa passen är att bestämma vilka låtar som ska vara med. Här får man verkligen en möjlighet att själv sätta sin prägel på passen. De som känner mig blir nog inte speciellt förvånade när de ser min låtlista. Förutom min stora kärlek Robbie Williams kör jag mest på mina säkra kort: alltså unga, kaxiga tjejer med powerlåtar som gör att man blir glad och tar ut stegen/rörelserna lite extra:

Uppvärmning: Price Tag - Jessi J
Tempo: Waka Waka - Shakira
Ben: Hey Ya - Outkast
Tempo: Party in my head - September
Armar/ben: Fight for this love - Cheryl Cole
Mage/rygg: Jag kommer - Veronica Maggio
Armar: Dancing on my own - Robyn
Ben/mage: Pokerface - Lady Gaga
Armar: Toxic - Britney Spears
Ben: Aserjee - Las Ketchup
Tempo: They don´t care about us - Michael Jackson
Balans: Halo - Beyonce
Stretch: She´s the one - Robbie Williams
Avslappning: Hon är så söt när hon sover - Bo Kaspers Orkester

1 kommentar:

Monica sa...

Du och Danny Boy får köra pass tillsammans på Sturkö i sommar! :) Så proffsig du ser ut!