fredag 16 mars 2012

Ninni till final!

Ninni och "Let´s Dance" Oksana.
April 2011.
Det finns faktiskt tillfällen då jag hellre hade varit i Sverige än i Thailand. Som ikväll till exempel. Just ikväll hade jag nämligen velat sitta i "The Voice" publiken, och se Ninni Bautista glänsa i kvällens semifinal. Min vän Gunilla beskriver mycket träffande Ninni som "Tjejen med DET!" Ni vet, en sån där tjej som har allt, och ändå lyckas med konsttycket att vara trevlig.

Eftersom jag varken har möjlighet att se kvällens program, eller ännu mindre rösta, får jag helt enkelt be ER rösta i mitt ställe. För, visst vill vi alla se Ninni i final. Allt annat vore konstigt.

Ninni, kör så det ryker! Istället för att sola mig i din stjärnglans får jag helt enkelt lägga mig på stranden, och försöka nöja mig med lite hederlig gammal sol.

1 kommentar:

eswede_mobile sa...

HEJA SVERIGE & HEJA NINNI!!!