lördag 31 mars 2012

Ingen återvändo

Schyst vy på springrundan.
Igår anmälde jag ett lag till Tjejmilen. Vad vi heter? "Vi reser oss igen". Det känns passande. Tre av oss har småbarn, och det där med träning har liksom inte riktigt hunnits med på senaste. Men nu är det alltså dags! Mitt mål är springa under 60 min. 2009 sprang jag Tjejmilen på 1:04. Det duger inte.

Har kommit igång bra med löpträningen här på Koh Lanta. Kör barfotalöpning på stranden, det är ljuvligt! Men det gäller att planera rundorna. Ideala tiderna att springa är mellan 07:00-08:00, eller 17:30-18:30. Allt där emellan är för varmt, eller för mörkt. De dagarna jag inte springer kör jag Powerwalk. "Min" strandpromenad mäter 6 km. Perfekt, både för löparrundor och promenader. Jag är så GLAD att jag kommit igång med träningen igen. Som sagt, "Vi (jag) reser oss (mig) igen!"

2 kommentarer:

♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två sa...

Åh, vilken härlig blogg du har! Jag hejar på dig - klart du klarar tjejmilen på mindre än 60 min! Bättre träning inför loppet finns inte än att springa barfota på stranden! :-) Och för min del känns det som att det var alldeles för länge sedan vi var i Thailand (februari 2010).

Annika/Resfredag sa...

TACK! Jodå, det ska nog gå. Har aldrig varit så peppad som nu.