fredag 24 februari 2012

Pretty in pink

Februari 2011
Sitter och bläddrar igenom iPhone-bilder från förra året. Stannar till vid bilden av Sebbe á la Stureplan. Kanske är jag partisk, men på den här bilden kan han vara den sötaste pojken i hela världen.

Just den delen av moderskapet, partiskheten alltså, är för övrigt ganska skön. Alla jantelags-tankar försvinner när det gäller ens egna barn. Om någon säger till mig "Du har den sötaste ungen jag har sett" nickar jag ivrigt och håller med. Men, om någon kommer fram och säger "Åh, vad snygg du är idag", börjar jag skruva på mig och säger "Nej, men alltså du är snyggare. Den här gamla trasan, den köpte jag för hundra år sedan...". Måste bli bättre på det där, och anamma lite anti-jante attityd även när det gäller mig själv!

1 kommentar:

Anonym sa...

Schtekare! /Peter