fredag 24 februari 2012

Pretty in pink

Februari 2011
Sitter och bläddrar igenom iPhone-bilder från förra året. Stannar till vid bilden av Sebbe á la Stureplan. Kanske är jag partisk, men på den här bilden kan han vara den sötaste pojken i hela världen.

Just den delen av moderskapet, partiskheten alltså, är för övrigt ganska skön. Alla jantelags-tankar försvinner när det gäller ens egna barn. Om någon säger till mig "Du har den sötaste ungen jag har sett" nickar jag ivrigt och håller med. Men, om någon kommer fram och säger "Åh, vad snygg du är idag", börjar jag skruva på mig och säger "Nej, men alltså du är snyggare. Den här gamla trasan, den köpte jag för hundra år sedan...". Måste bli bättre på det där, och anamma lite anti-jante attityd även när det gäller mig själv!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Schtekare! /Peter

Anonym sa...

Get FIFA 15 Whole Activity + Fracture
FIFA 15 is surely an approaching game which
will be unveiled on September 26th simply by EA Video
games. We've was able to Down load FIFA 15 by EA computers along with made it possible to make a FIFA 15 Fracture just by an individual people.

When you Get FIFA 15 Entire Game + Bust from our site we are able to assurance that
you contain the very same top quality regarding product while people those who have obtained FIFA 15.
That’s because our FIFA 15 Crack features each of the features of debt collectors
format connected with FIFA 15 unlocked witout a doubt.

Even if we enjoy people a whole lot of!

Also visit my web blog FIFA 15 Crack Download