måndag 6 februari 2012

Fast i Mello-träsket

Igår kväll dukade vi upp popcorn och ostbågar (en påse svettiga ostbågar för 50 SEK på "Lanta Diver". Ska det vá så ska det vá!) och bänkade oss framför Melodifestivalen. Jag, som är alldeles för nyfiken för mitt eget bästa, hade redan tjuvläst Aftonbladet för att se vilka som gick vidare.

Jag var helnöjd med hela programmet. Kanske blev jag lite nostalgisk också, men tyckte hela produktionen höll hög kvalitet. Programledarna gjorde ett bra jobb, och låtarna var överlag bra. Eh, kanske inte "Sean Banan" då, även om det var hans "ring-a-ling"-låt som ekade i huvudet när jag somnade. Loreen var fantastisk! Och den lite mystiskt snygga huvudsångaren i "Dead by April" hade en riktigt schysst röst. Kanske en förolämpning mot honom, men jag skulle lätt kunna se honom i ett pojkband. Hans ylande kompis däremot, han kunde gott få stannat hemma.

Jag gillar ju Marie Serneholt (hur snygg får man vara?), och tyckte absolut hennes låt förtjänade att komma vidare till andra chansen. Däremot förstår jag fortfarande inte grejen med de mörka trosorna till hennes glittriga kroppsstrumpa. Egentligen förstår jag inte grejen med kroppsstrumpa överhuvudtaget. Oh well, hon gav ju i alla fall hela Sverige något att prata om, och det kanske var det som var meningen. Thorsten Flinck blev jag lite rädd för, så när han sjöng gick jag ut och städade lite i köket. 

Nu laddar jag för deltävling nummer två. (Som jag för övrigt ska försöka se i direktsändning kl 02:00 natten till söndag. Jodå, jag är fast i "Mello-träsket"...)

Bild från SVT/Maries blogg.

7 kommentarer:

Monica sa...

Jag funderade över de mörka trosorna men kom fram till att jag tror att det är en silvrig bältesdekoration och att man också har något liknande uppe vid halsen. Det var det enda jag tänkte på då Marie sjöng, för jag tyckte att den låten var denna omgång tristaste, vid sidan av the Monikers.

Mimmi sa...

Vi hade precis samma diskussion. Och jag är lite hemligt kär i supersnygga sångaren i Dead by April. Eller, det kanske inte är så hemligt längre nu... Åh, varför gillar vi Mello så mycket? För att det var typ enda gången vi fick äta så mycket snacks och godis vi ville?

raybanoutlet001 sa...

michael kors outlet
michael kors handbags
yeezy boost 350
michael kors handbags
moncler outlet
michael kors outlet
gucci sito ufficiale
polo ralph lauren outlet
nike huarache

chenmeinv0 sa...

coach factory outlet
adidas outlet
cheap ugg boots
christian louboutin shoes
true religion outlet
moncler kids
moncler outlet
discount ray ban sunglasses
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
2016.12.31xukaimin

Unknown sa...

yeezy boost
michael kors outlet store
lebron james shoes
yeezy shoes
air max
jordan shoes
michael kors outlet
links of london sale
adidas nmd
chrome hearts online

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
michael kors outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
pandora jewelry
nike outlet store
pandora charms outlet
michael kors outlet online
nike tn pas cher

love sa...

zzzzz2018.7.24
ugg boots clearance
canada goose outlet
pandora jewelry
louboutin shoes
jordans
christian louboutin outlet
football pas cher
moncler online outlet
christian louboutin shoes
reebok