tisdag 13 december 2011

Sankta Lucia

Det finns måååånga svenskar här på Ko Lanta, så pass många att det finns utrymme för en svensk skola. Svensk skola = svenska traditioner = lucia. Lucia-tåget fick vi uppleva på "Slow Down", ett av våra favorit-häng här på ön. Kanske inte direkt samma skönsång som jag brukar få höra av mina syskonbarn och deras klasskompisar i Adolf Fredriks musikklasser, men det gick bra ändå. Kvällens höjdpunkt för mig var annars lussekatterna. Hade kunnat äta långt fler än en, men sån tur hade jag inte idag. Glad lucia på er!

Spända barn, på väg i Mr Baos taxi.
(Kolla in Jullans hårsvall, vad tror ni, en blivande lucia?)
Så blev det alltså lucia i år också!
Julia har ett gott öga till denna tjejen. Jag hade tex aldrig fått ta på Julia glitter,
men Sofia får minsann!