torsdag 15 december 2011

Min makes drömtjej (?)

Igår var jag och Tobias på date i solnedgången. Vi satt i en bungalow vid stranden, och framför oss fick vi nöjet att titta på en beachvolleyboll-match mellan thailändare och faranger (thai-slang för utlänningar). Tobias blev snabbt betagen av en av tjejerna, i tight vitt linne och ännu tightare shorts, i det thailändska laget.

Ungefär så här lät det: "Alltså, vilken figur!", "Åh, men KOLLA den serven, hon är ju grym.", "Men, hur tighta shorts kan man ha egentligen?", "Jag ska se om hon vill följa med mig och spela mix-turnering i helgen","Ser du, vilket klipp hon har?", "Alltså Annika, om du lämnar mig, kommer jag ta med henne hem till Sverige", "VA, vilken smash!?", "Vilka perfekta små äppelformade bröst, hur kan man se ut så?". Ja, ni fattar kanske. Så där höll det på någon halvtimme.

När matchen var slut hoppades Tobias att drömtjejen skulle komma förbi vår bungalow så han kunde prata lite, och kanske bjuda in henne till beachvolleyboll-turneringen på Slow Down till helgen. Och, till hans lycka styrde hon stegen just mot oss. Hon öppnade munnen för att säga något till sin kompis, och ut kom.... värsta basrösten. Japp mina vänner, min man hade spenderat en halvtimme åt att spana in EN KILLE! Hahaha, förstår ni hur jag skrattade? Tobias min är obetalbar. Stackarn, han hade knappt hämtat sig från chocken angående hans ungdomskärlek, sen händer det här!

Tobias var snäll nog att säga att jag faktiskt vinner i längden. Tack!

27 kommentarer:

Monica sa...

Som sagt... Vad betyder kön? Idag kan man vara men med bröst och kvinna med penis. Det finns ingenting man inte kan fixa om man har pengar att betala kalaset med. Eller en sponsor. Stackars Tobey!

Anonym sa...

Hahahaha...kan knappt sluta skratta..Kan du inte på skoj lämna Tobbe så vi alla här hemma i Sverige kan få se denna skönhet ;)
// Maria O

Pauspling sa...

Åh jag dör! Hahaha!

Jeanette sa...

Haha! Det roligaste jag läst på länge, underbart! :)

Sandra D sa...

Hahahaha, jag hade tänkt gå och lägga mig men nu försvann den tröttheten! Underbart roligt! Hahaha! :D

Therese sa...

Stört skön :D

Annelie L sa...

Hahahahahahaaa :)))

Stefan A sa...

Vi är evigt tacksamma att du tagit hand om vår bror och ledsagat honom på den (för honom) svåra livets promenad. Trots alla kurser vi har skickat honom på så har han fortfarande relativivt svårt att skilja mellan... mitt o ditt, han o hon & här o där. Vill inte ge dig några falska förhoppningar om ett eventuellt tillfrisknande men... Detta att han faktiskt såg att "pojken" hade shorts på sig, och inte förväxlade det med ett annat klädesplagg, måste ses som en stor framgång. Bra jobbat!
/Stefan

Didem W sa...

faktiskt bland det roligaste jag läst på länge !!!

Jonas E sa...

Ja ja, man kan lura sig på lite avstånd;)

Charlotte WK sa...

Mix-turnering passar ju perfekt! Haha, Tobias där fick du för de äppelformade brösten.

Eija sa...

Med jösses! Där fick han verkligen... Men är det inte lite respektlöst mot dig att kommentera så!? Hade jag nog aldrig fixat.

Linda sa...

Hahahaha, Tack Annika det här behövde jag!

Anonym sa...

Kanske ett flygbolag för nästa resa :-)

http://www.dn.se/resor/transsexuella-flygvardinnor-i-luften

Anonym sa...

japp, bra idé!!
Det står inget att man måste vara transa för att vara pilot för planet....., jag kan redan höra Tobbens röst i högtalarna, all kabinpersonal kockpit nu, NU!!!!!

http://www.dn.se/resor/transsexuella-flygvardinnor-i-luften

Pierre

Häger sa...

inte ett dugg förvånad

Tobbe sa...

Eh, jag önskar jag kunde dementera detta, men det kan jag inte. Annika var lika fascinerad som jag och kommenterade lika livligt. När jag efteråt var i chock var jag tvungen att dela upplevelsen med en svensk familj som satt och åt lite längre bort. De skrattade glatt och förklarade att pappan hade tittat och beundrat samma "tjej" i 3 dagar innan de upptäckte sanningen.

Peter sa...

Hoppas att du kan sova inatt ändå!

Peter sa...

Tobias menar jag)

Marguerite sa...

personligen skulle jag ha svårt att ta ögonen från annika om jag var kille, de skulle vara fastklistrade. men så har jag ju extremt god smak också.

Therese sa...

Superroligt!

Annika/Resfredag sa...

Eija, ingen fara. Jag fäller samma kommentarer om snygga killar (med skillnaden att det verkligen ÄR killar). Varken jag eller Tobias har några problem med såna gliringar, det så såklart en förutsättning för att köra den jargongen. Marguerite, tack för komplimangen! :)

Annika/Resfredag sa...

Häger, om du kommer lovar jag att fixa en date med dig och "henne". Jag vet att du vill!!!

Eija sa...

Åh okej, då är ni likadana ;-) Var skönt att höra. Blev orolig ett tag att du gått och plockat upp karln direkt från varvet, eller nått

Annika/Resfredag sa...

Haha, ja, vi verkar av samma skrot och korn min man och jag. Det var väl det jag föll för... :)

Anonym sa...

Haha, star han fortfarande for alla komplimanger han gav "henne"? :)

Anonym sa...

Haha, star han fortfarande for alla komplimanger han gav "henne"? :)

Anna P