lördag 17 december 2011

The Beach

Varför så bekymrad lilla vän? Förstår du hur bra du har det?
Det tar oss en minut att gå till stranden. En minut! Det är faktiskt riktigt bra. Fast, vi har blivit lite bortskämda nu. Vi tar det liksom för givet. Gah, jag måste se till att inte göra det. Imorgon är det sista advent. Kanske dags att börja köpa julklappar? Barnen behöver nya strandleksaker. Själv önskar jag mig ... egentligen ingenting. Jag har verkligen allt jag kan önska och lite till. Wow, det måste vara första gången i mitt liv jag kommer till den slutsatsen. Betyder det att jag är vuxen nu, på riktigt?

1 kommentar:

runwaytoadventures.com sa...

Känner också att det här med julklappar är onödigt nuförtiden. Man köper det man vill ha liksom.

Fasen vilken härlig strandbild! Där skulle man varit!