söndag 4 december 2011

Ät-månaden!

Idag är det andra advent. Vi satte i vanlig ordning på julskivan, men julstämningen infann sig inte idag heller. Hemma hade vi förmodligen käkat lussekatter till adventsfrukost, här blev det äggröra, toast och vattenmelon. Min kusin Annica suktas med inlägg på Facebook som handlar om "kylskåpskall pepparkaksdeg". Måste erkänna att jag blir lite svag i benen då. Pepparkaksdeg är en öm punkt. Och tomteskum. Och... Alltså, jag kan hålla på hur länge som helst. Kanske är det för min figurs skull lika bra att hålla sig borta från Sverige varje december? Det är en bra bantningskur om inte annat.

Om jag hade varit hemma nu hade jag bakat ett gäng scones, på det här receptet. Kan inte mer än instämma med skribenten "De är bäst, det är bara så".

Recept från tidningen Amelia

1 kommentar:

Malin I Form sa...

Hmm, det verkar vara många som inte har mycket till julstämning faktiskt :/