måndag 29 augusti 2011

Hur vaknade ni imorse?

Jag själv låg inklämd mellan 2 varma små barn, på en luftmadrass där all luft sakta pyst ut under natten. Inte jättebekvämt, men ändå mysigt med barnen som sov gott på varsin sida av mig. Så varmt och härligt det kändes på ryggen, där Sebbe låg tätt intill mig. Men... det kändes nästan lite för varmt. Var dock för trött för att tänka klart. Efter en stund gick det upp för mig att det där varma, det var Sebastian som hade kissat på min rygg. (Huggies blöjor är odugliga, köp aldrig dem.)

Fick inte direkt någon möjlighet att ligga kvar och mysa, fick snarare en rivstart på denna veckan. Det finns trevligare sätt att vakna på, eller vad säger ni?

Kung av... kiss!

1 kommentar:

runwaytoadventures.com sa...

Lät ju inte direkt mysigt! Ska också sova på luftmadrass några nätter i min nya lgh... hoppas slippa flyt momentet :)