lördag 2 juli 2011

Bröllops-yra, igen!

Idag gifter sig min kusin, grattis K! K och hans fru har samma bröllopsdag som självaste Prins Albert och hans Charlene. När sändningarna från bröllopsyran i Monaco började var det som varmast här i förorten. Solen gassade obarmhärtigt, men jag vägrade låta detta faktum förstöra "the moment". Jag mörk-lade systematiskt vardagsrummet och bänkade mig framför sändningen, i bikini, med ett glas isvatten och några salta pinnar. Kunde nästan få in samma lyxiga feeling som verkade genomsyra dagens kungliga bröllop. Mina barn var snälla nog att respektera denna heliga stund för mig, och sov snällt, utslagna av värmen.

Jag kunde inte låta bli att fälla en tår när jag såg Charlene skrida in, hon var otroligt vacker! Sen att jag tycker lite synd om henne för att hon gifter sig med en gubbe, det är en annan historia.

Framöver ser det ganska tunt ut med kunga-bröllopen, eller? Det kanske bara är bra, behöver återhämta mig efter de senaste tre inom loppet av bara ett år. Nu ska jag återvända till Aftonbladets och Expressens bild-spel, för att se om jag missade något. God natt!

Det har väl inte undgått någon att klänningen var väldigt likt Victorias?  Jag är faktiskt inte överförtjust i varken Vickans eller Charlenes klänningar, gillade Kates klänning bättre!

Slöjan, håret och sminkningen däremot, där blev det full pott! Det var lite oväntat att ha varken armband, halsband eller örhängen, men det passade Charlene! Blinget i hårdekorationen fick all uppmärksamhet, jag kunde inte riktigt slita blicken från hennes hår!

Victoria Silvstedt och hennes lille man, ständigt vid hennes sida. Vem är han egentligen? Är de ett par, eller vad är det frågan om? Är han hennes sponsor? Hennes livvakt? Jag fattar inte. För övrigt tycker jag det är väldigt befriande att se att t.o.m. Victoria lider av armsvett. 

Myten, legenden himself. Karl Lagerfeld. Vad finns det att säga? Han och röda mattan, i en perfekt symbios!
Foton: Reuters