lördag 2 april 2011

Tunisien 2009.

Sebastian 6 månader. (April 2009)

Nu för tiden är det inte lika lätt att tvinga till sig en puss...

Favoritleksaken, ringarna... Tack moster M!

Här kan man tydligen pissa och beställa pizza. Eller hur var det nu?

Ibland roar jag mig med att gå igenom våra foton på datorn för att se vad jag gjorde vid denna tiden på året för ett, två, tre, fyra år sedan. I april för två år sedan var vi i Tunisien med Sebastian. Nu är det alldeles för oroligt där nere för att jag skulle känna mig trygg att åka dit, annars kan jag verkligen rekommendera barnfamiljer att åka dit. Lagom lång flygresa, lagom varmt, bra stränder, ok priser, gäst-och barnvänliga invånare. När jag kollar ut genom fönstret längtar jag till värmen mer än någonsin. Idag får vi nöja oss med att åka ut till Nynäshamn, det är ju i och för sig också ganska exotiskt!