söndag 3 april 2011

Sportlunch.

Jag har gått över från att vara en lakrits-person till att bli en choklad-person. Det finns väl för- och nackdelar med detta. Har tex hört att det är dåligt för hjärtat (?) att äta för mycket lakrits. Å andra sidan är jag ganska övertygad om att det är bättre för figuren att äta lakrits istället för choklad. Efter några lakrits-bitar är jag ganska nöjd, med choklad är det tvärt om. Jag kan inte bara äta lite choklad, det triggar igång varenda endorfin och jag vill bara äta mer! Just nu är det Cloettas "Sportlunch" som gäller. Äter mycket hellre den än "Kexchoklad", lagret av choklad är tjockare, och sötare. Mums (som Maria Montazami skulle säga). Undrar om det inte blir en liten sväng förbi affären idag. Måste ju få min dagliga dos av choklad. Inte bra. Fast å andra sidan är det måndag imorgon. Då börjar mitt nya liv. Igen.

3 kommentarer:

Charlotta sa...

måste man välja eller? lakrits och choklad är ju en så smarrig kombo! Förresten vill jag ses i veckan, så det så. :)

Louise sa...

Då måste jag säga en sak: Djúpur!! Islänningarnas grymma lakris-choklad kombo. Lägg det på minnet, och köp köp köp när ni får en chans!

Annika/Resfredag sa...

Flickor, ni har rätt! Lakrits OCH choklad låter ju himmelskt gott. Nästa gång kör jag både-och... Kramar