tisdag 15 mars 2011

31 år.


Blev uppvaktad med restaurangbesök/trollerishow på "Magic Bar".

Obligatorisk prinsessbakelse-frukost!

Alltid lika roliga paket från Skottland.
                  
I förrgår fyllde jag 31 år. Jag vill inte riktigt vänja mig vid tanken på att jag är 31. Det känns... gammalt. Blev firad på bästa möjliga sätt med fest i dagarna tre! I fredags var jag och Tobias med vänner på restaurang "Magic Bar" inne vid Karlaplan. Mat i kombination med riktigt bra trolleri. Kan rekommenderas! I lördags fortsatte firandet med kroppkake/födelsedags-fest för bästa V. Hon fick njuta (eller våndas) vid det faktum att hon var ett år äldre än mig i en hel dag, tills det blev söndag och min tur att fylla år. Födelsedagen spenderade jag med familje-mys i Sickla. Idag fortsatte festen när jag fick ett roligt paket på posten från syster och mamma i Skottland! Det kanske inte är så illa att fylla år ändå!?