söndag 20 februari 2011

Titta det snöar!Första snön faller, bäst att ge fåglarna mat!
2010-11-09I början av november var Sebastan väldigt spänd över den första snön som föll. Det var jag också. Nu, typ 4 månader senare, känns det inte riktigt lika spännande längre. Idag var det så kallt ute att vi stannade inne hela dagen, trots att det var strålande sol. Och ja, jag vet, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Det var mysigare att krypa ner och sova middag med barnen istället. De sov i nästan 3 timmar, jag klarade "bara" 2. Nu är vi pigga allihop, så vi kör uppesittarkväll med chokladpudding och vispgrädde. Sämre kan man ha det.

3 kommentarer:

Monica sa...

Och den chokladpuddingen var riktigt, riktigt god. Tack!

Louise sa...

Synkade sovtider låter ju helt fantastiskt. Njut människa! och berätta hur man gör...

Charlotta sa...

du är en så bra mamma! (om du av nån anledning skulle tro att jag är ironisk så är jag inte det)