onsdag 23 februari 2011

Kryssnings-dags.

I eftermiddag åker jag och barnen på dygnskryssning till Finland med min syster och hennes familj. Det var två år sedan vi åkte sist. Tror ni det är sommar i Finland? Hm, inte jag heller. Får kanske bege mig lite mer söderut nästa gång.

Här hemma eldar vi för fullt i öppna spisen och går omkring i dubbla strumpor, men det verkar inte hjälpa. Jag fryser liksom inifrån! I går gjorde jag en rejäl vurpa på vår uppfart, med en lårkaka som naturlig följd. Tio minuter senare lyckades jag köra fast med bilen. Två småkillar erbjöd sig att skotta bort snön under däcken med sina innebandyklubbor, sedan puttade de loss bilen. Mitt i denna snö-depression finns det ändå hopp om dagens ungdom, visst är det skönt?
Sebastians första utlandsresa. Han ser inte direkt excited ut.


Sebbe pokerface!
2009-03-22


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så kul!

Monica sa...

Va! Det berättade du inte om i går. Fast med tanke på vad som avhandlades kan jag nästan förstå att din lårkaka kom lite i skymundan. Ha det nu riktigt roligt!

Charlotta sa...

Ha så trevligt. Mer söderut med kryssning? Jag kan meddela att Tallinnn iaf oxå är riktigt kallt :) kram