tisdag 10 maj 2016

Att åka på roadtrip i USA

Inlägget i skrivet i samarbete med biluthyrning.nu

En av Tobias och mina stora drömmar innan vi fick barn var att åka på roadtrip i västra USA. Vi ville bila längs dramatiska Highway 1, köra över Golden Gate Bridge, uppleva Utahs nationalparker, se Las Vegas blinkande lampor och stanna till på hamburgerhak längs vägen. Mitt uppe i småbarnsåren kändes tanken på en roadtrip långt borta. I samma veva som jag blev gravid med vår yngsta dotter Nelly bestämde vi oss - det var nu eller aldrig! Sebastian skulle fylla 6 och Julia skulle fylla 4, och vi chansade på att de skulle greja alla timmar i bilen. Och de gjorde barnen med bravur! Vi landade på Los Angeles flygplats där vi ordnade en hyrbil och gasade sedan vidare mot Las Vegas.


Vår svarta mustang spann som en katt i solen, jag är så glad att jag lät mig övertalas av min man att hyra en cab istället för en vanlig personbil.


Golden Gate Bridge - check!


San Francisco är en av mina favoritstäder i hela världen.


Vi sov i princip på nya platser varje natt...


... och barnen älskade det.


Den här bron fotades i många olika vinklar och vrår.


När barnen blev rastlösa stannade vi och sträckte på benen - här i Muir Woods, Kalifornien.

Vår roadtrip i västra USA gav helt klart mersmak, nästa gång gör jag gärna östkusten. Rhode Island ligger högt uppe på min bucket list. Frågan är bara när och hur vi ska få in det i vårt reseschema...