tisdag 8 mars 2016

Att bli löjligt glad!


Vi borde alla bli bättre på att visa uppskattning för varandra. Gillar man någon bör man säga det. Några väl valda ord kan liksom göra hela skillnaden. I dag fick jag ett hyllningsinlägg tillägnat till mig av en kollega och vän:

Hylling: två brudar i mitt liv

Tack Linda. Du anar inte hur glad jag blev över det blogginlägget. Jag tänkte först att det måste vara ganska provocerande om jag går runt och ger sken av att jag har Det Perfekta Livet. Fast å andra sidan så har jag faktiskt det just nu. Jag är mitt uppe i en sanndröm här borta i Thailand! Men visst finns det jobbiga saker i mitt liv också. Jag skulle till exempel byta ut det här livet vilken sekund som helst om det innebar att mina föräldrar blev friska igen...

1 kommentar:

Monica sa...

Du behöver fixa till ditt spamfilter. ;) Kram! Du är bäst.