lördag 27 februari 2016

Vardag i Thailand

Så här kan det alltså se ut när jag tömmer mobilen på bilder från våra dagar i Thailand:


1. En av mina bästa kompisar är här och hälsar på med sin man och barn. Häromdagen tog vi mopparna och gav oss ut på sightseeingtur över ön. Jag ser riktigt snabb ut i min hjälm, inte sant!?


2. I perioder är jag så duktig och dricker ingen Cola light eller Pepsi Max alls... men när Tobias köper hem sådana här kassar från affären har jag faktiskt inget val. Slurp!


3. Igår flyttade vi in i ett nytt boende. Från att ha huserat 5 personer på 25 kvadrat ska vi nu bo i en enorm villa under en vecka. Här har jag fotat familjen + kompisar från övervåningen. Faktum är att vi gillar den lilla lägenheten bättre. Den var mysigare, trots att vi knappt hade någonstans att ställa alla våra prylar. 


4. Fördelen är att det finns myggnät över sängarna här. Å andra sidan hade vi knappt några mygg alls i det gamla boendet. Hör ni? Jag har VERKLIGEN stora problem här nere...