måndag 18 januari 2016

Paus från Packning


En dag kvar innan vi drar. Ett helt hus som ska hyras ut och därmed vara piffat och klart. Packning till en familj på fem, varav jag står för packningen för fyra av oss. En ettåring som kräktes i helgen. En man som fick ryggskott för några dagar sedan.

Jag behövde verkligen komma ut på fest! Min kusin fyllde 40 och förgyllde därmed min lördagskväll på alla sätt och vis. Mer fest åt folket! Nu ska jag hänga upp den femhundrasjuttioelfte tvätten innan jag går och lägger mig. Over and out!


4 kommentarer:

Monica sa...

Tänk om jag hade kunnat komma och hjälpa dig som du räddade mig! Kram!!!

Emma sa...

Åh ska ni åka så snart? Vi längtar som galningar här, men det är fem veckor kvar innan vi åker till Lanta. Jag hoppas vi får följa er på resan en del här via bloggen. Ha det riktigt skönt!

Annika/Resfredag sa...

Det ordnade sig ändå Monnah!

Emma, nu är vi i Kambodja - så glad att vi mår bättre efter en släng av magsjuka i Bangkok. Men då är vi ju på Lanta samtidigt, kul!

hằng vũ sa...

I hope this post of yours will be more appreciated by it really excellent, i enjoyed it, thanks for posting it. I do not feel sorry for taking the time to read this post, it is really nice and useful to me, thanks for posting it.
friv Games free 2019, jogo io 4 school, abcya3 games, cá koi mini