lördag 2 januari 2016

Nyårsafton 2015/2016


Ja, det har ju varit nyårsafton! Innan vi åkte till våra vänner tänkte jag ta en fin bild på mina fina barn. Haha, jo tack. En ostruken skjorta (en av sakerna jag har prioriterat bort pga tidsbrist senaste 2 månaderna är definitivt strykningen), en Julia som tyckte att Frost-öronhängena (clips) gjorde ont, och en Nelly som inte ALLS ville vara med på kort.


Väl på plats var Lillmyhran desto mer peppad på att vara med på bild. Inte undra på det, hon ville väl smila upp sig för kvällens dejt.


Lyx att komma till det här!


Nytt år och nya förväntningar!


Vi bjöds bland annat på 2015 års överdrivet godaste förrätt. Pilgrimsmusslor med avokadoröra och bacon. Alltså. 


Här är de stora barnen betydligt gladare, men skjortan är fortfarande ostruken...


Barnen fick chokladfontän till efterrätt, gissa om de var nöjda!?


Innan året var slut hann Nelly landa med munnen på den öppna spiskanten av tegel så att blodet sprutade från läppen. Senare upptäckte jag att en tandflisa på hennes fina, fina framtänder rök med på köpet. Jag sa senast för ett par dagar sedan till Tobias att jag var så nöjd med hennes perfekta små gaddar. Så himla ledsamt, men vad gör man? Jag har tandläkartid på måndag och får ta med henne dit och dubbelkolla så tänderna under är okej. 

(Och på tal om tänder upptäckte jag igår att en lagning på en hörntand lossnat lagom tills jag ska till tandläkaren - AJ. Jag kan välja att vara tacksam för att jag ändå hade en tandläkartid bokad, eller grämer jag mig för det faktum att lagningen lossnade överhuvudtaget. Mitt gamla jag hade valt det senare. Eftersom det är nytt år låtsas jag att jag är positivt nog att tänka enligt alternativ ett.) GOTT NYTT ÅR!

4 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Haha, det är inte lätt att vara bloggarbarn och behöva ställa upp på bild i tid och otid... Pilgrimsmusslor, mums!

Monica sa...

Ojojoj! Lycka till!

Louise sa...

En sån fantastisk liten person inuti kompenserar med råge skjortskrynklet. Jobbigt med tanden. Hur som, Gott nytt år fina familjen M!

Unknown sa...

Hahaha, underbar bild! :)

Usch, stackars Nelly! Max gjorde också så - en stentrapp i vår trappuppgång och vips så var det massa blod och en halv tand av. :( Men övrigt klarade sig konstaterade tandläkaren så han fick aldrig några men.
Hoppas det går bra för Nelly!